Gå direkt till innehåll
Inlandsbanan lanserar spännande familjepaket – Utforska fjäll och historieland i Jämtland!

Nyhet -

Inlandsbanan lanserar spännande familjepaket – Utforska fjäll och historieland i Jämtland!

Det här är den perfekta möjligheten för barnfamiljen att uppleva inlandets historia och natur på ett spännande och avkopplande sätt. Resan startar i Mora där man sedan färdas med charmiga och gemytliga tåg längs Inlandsbanans södra del till Östersund. Har man tur kan man få se en älg eller ren under färden och tågvärdarna ombord berättar gladeligen om platserna som passeras.

- Vi har jobbat med att paketera en resa som riktar sig till hela familjen - med aktiviteter för liten som stor! Vi tror också att möjligheten till att använda restiden till att spela spel, fika eller bara umgås tillsammans på tåget ger en extra dimension till familjesemestern, säger Maria Nordvall, reseproducent på Destination Inlandsbanan.

Denna femdagars paketresa tar dig från Mora till Östersund och vidare till Storulvåns fjällstation. Besök Jamtli historieland i Östersund och upplev en spännande tidsresa för hela familjen. Njut av fjälläventyr i det vackra Storulvån med möjlighet till vandring, klättring, bad och mycket mer.

Destination Inlandsbanan skiljer sig från konkurrenterna genom att erbjuda unika och varierande destinationer med tåg, vilket stämmer överens med företagets strategi att locka en bred målgrupp av resenärer.

Författaren genererade texten delvis med AI och har reviderat och redigerat innehållet.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Therese Fanqvist

Therese Fanqvist

Presskontakt Chef kommunikation och marknad Operativ chef Destination Inlandsbanan AB 070-328 91 82